Buat Survey, untung duit poket tambahan

Earn extra pocket money

Adakah anda tahu dengan menjawab beberapa soalan dalam borang kaji selidik boleh untung duit poket tambahan?

Kebanyakan masa kita habiskan masa dengan main telefon bimbit kami di sofa atau katil di media sosial atau platform membeli-belah. Daripada membuang masa di perkara ini, kenapa tak gunakan masa kami swipe telefon bimbit dengan melakukan beberapa survey dan cuba untung wang tambahan?

Cara untuk untung duit poket tambahan.

Di mana untuk mencari kaji selidik yang boleh membantu anda mendapatkan duit poket tambahan?

Jangan risau, di sini kami ada tips untuk rakan-rakan kalian mana boleh dapat laman web yang menyediakan survey untung duit tambahan. Apa yang perlu anda buat hanya daftarkansatu akuan, jawab beberapa soalan mengenai diri anda. Kemudian, mereka akan hantar notifikasi ke emel anda jika mendapati survey yang sesuai untuk anda.

Berikut ialah platform survey yang saya gunakan sekarang. Anda boleh daftarkan akaun di laman web tersebut. Tekan dekat pautan di bawah untuk pergi ke halaman yang berkenaan.

  1. Mobrog

Mobrog adalah sebuah syarikat penyelidikan pasaran yang menjalankan tinjauan melalui aplikasi desktop dan telefon pintar. Mereka akan menghantar jemputan e-mel untuk menjemput anda untuk menjawab kaji selidik yang tersedia. Selepas menjawab kaji selidik, anda untung duit dalam USD atau MYR. Oleh itu, katakan jika anda untung USD1 setiap kaji selidik, anda akan mendapat RM4 bergantung kepada penukaran mata wang semasa. Jika anda melakukan 10 kaji selidik, ia akan menjadi RM40 yang untung! Anda boleh memindahkan wang keluar melalui Paypal.

Jadi, tunggu apa lagi? Cepat daftarkan akaun dan bermula untung duit poket extra!

Daftar akaun member di sini  > Mobrog

Earn extra pocket money in Malaysia by doing survey. Untung duit poket tambahan.

2. Gigagigs

Gigagigs adalah platform menyediakan pelbagai tugas mikro seperti pemeriksaan kedai, ujian produk, kaji selidik pengguna, dll. Dengan menyelesaikan tugas-tugas tersebut, anda dapat untung duit tambahan semasa waktu lapang anda!

Tugas-tugas yang ditawarkan:

  1. Kaji selidik
  2. Pembeli misteri untuk menyemak servis atau produk tertentu, untung RM10-RM15 setiap lawatan.
  3. Percubaan produk – cuba produk baru dan memberikan pendapat anda.
Untung duit poket tambahan, tips cari duit online di Malaysia.

3. Triaba

Triaba adalah lebih kurang sama seperti Mobrog di mana mereka membantu syarikat melakukan penyelidikan pasaran melalui kaji selidik. Untung dari USD0.50 hingga USD4.5 dengan hanya menyiapkan kaji selidik! Duit dibayar terus ke Paypal! Apa yang anda tunggu? Daftarlah sekarang.

Anda boleh jawab kaji selidik di laman web atau muat turun aplikasi OPINION di play store dan jawapan kaji selidik hanya dengan telefon anda!

Untung duit poket tambahan, tips cari duit online di Malaysia.

Sabar ye, kami akan datang dengan lebih banyak laman web yang dapat untung duit tambahan.