Untung cashback masa beli dalam talian

Untung CashBack masa beli talian?

Nak Untung cashback masa anda beli dalam talian? Saya percaya semua orang memang biasa beli barang dalam talian. Anda beli barang keperluan harian, perabot, elektronik, penginapan, aktiviti hiburan dan juga barangan runcit dalam talian!

Tapi tahukah anda sebenarnya dapat untung tunai (cash back) melalui pembelian barangan dalam talian?

Bagaimana dapat untung cashback melalui belian dalam talian?

Di sini saya ingin memperkenalkan kepada anda semua aplikasi SHOP BACK yang membantu anda mendapatkan wang tunai selepas anda berbelanja!

Untung cashback melalui belian dalam talian. Tips cari duit online.

Untuk setiap sen yang anda belanjakan, tak kira di Lazada, Shopee, Agoda, Zalora, Expedia atau apa sahaja yang biasanya anda belanja, Shop Back berkerjasama dengan kebanyakan platform E-dagang dalam talian di Malaysia.

Bagaimana ia berfungsi?

Ia hanya memerlukan beberapa minit untuk setup lepas tu awak bersedia untuk mengumpul wang tunai bila belanja di dalam talian!

Shop Back ni boleh je guna di komputer ataupun mobile. Tapi kegunaan memang beza di komputer dan mobile. Tapi, jangan risau. Hanya ikuti langkah di bawah dan anda tidak akan terlepas satu sen pun!

Untung cashback melalui belian dalam talian. Tips cari duit online.

Untuk mobile, ikut langkah-langkah berikut.

Langkah pertama, muat turun aplikasi Shop Back dekat google app store.

Tekan je butang dibawa terus boleh anda muat turun aplikasi Shopback.

Klik sini >> Muat turun aplikasi Shop Back    

Kemudian daftar akaun mengguna akaun Facebook atau Emel.

Selepas daftar akaun, awak perlu mengesahkan akaun anda, lepas tu bersedia untuk mengumpulkan wang tunai lepas belanja dalam talian!

Untung cashback melalui belian dalam talian. Tips cari duit online.

Teruskan pembayaran di aplikasi yang anda nak beli barang.

Setiap kali anda ingin membeli sesuatu dalam talian, anda pergi ke aplikasi Shop Back dan klik pada aplikasi yang anda mahu berbelanja seperti Lazada dll.. 

Kemudian, ia akan teruskan masuk ke aplikasi Lazada. Jadi, sekarang anda boleh teruskan shopping dan pembayaran.

Selepas pembayaran berjaya, anda akan dapat satu notifikasi dari Shop Back bahawa wang tunai yang anda dapat dari pembelian tadi.

Ahaaaa.. tu je, dah dapat Wang tunai. Memang mudah je nak guna aplikasi ini.

Kadang-kadang Shop Back juga memberikan kod promo, jadi anda boleh dapat lebih banyak diskaun pada item yang anda nak beli!

Untuk komputer, ikut langkah-langkah berikut.

Untung cashback melalui belian dalam talian. Tips cari duit online.

Pergi ke Shopback laman web. Klik sini..

  • Tambahkan Lanjutan google chrome SHOP BACK ke komputer anda. Add Shopback extension
  • Daftar satu akaun, tapi jika anda sudah mempunyaisatu akaun, anda hanya perlu log masuk dengan akaun sedia ada.
Tips cari duit online Malaysia.
Tips cari duit online Malaysia.
Tips cari duit online Malaysia.

Untuk SHOP BACK di komputer, ia berfungsi beza berbanding dengan versi mobile.

Apabila anda ingin membeli atau menempah sesuatu dalam talian, klik pada butang S yang kecil tu di atas corner google chrome seperti ditunjuk dalam gambar.

Tips cari duit online Malaysia.

Lepas tu, anda boleh pilih aplikasi atau laman web yang anda nak buat pembelian and klik pada icon itu. Ia akan terus pergi ke halaman yang anda tekan. Anda boleh meneruskan booking dan bayar.

Selepas pembayaran berjaya, anda akan dapat satu notifikasi bahawa cashback (wang tunai) yang anda dapat.

Tapi buat setakat ini, anda tidak dapat untung tunai balik di Lazada dan Shopee kalau anda beli melalui versi komputer. 

Jadi, ingat beli dengan mobile ye kalau nak beli barang dekat Lazada dan Shopee.

Semua untung cashback boleh dikeluarkan ke akaun bank anda ye!

Selamat Ber-Shopping semua!