Untung duit tambahan online

Earn extra pocket money in Malaysia by doing survey

Macam mana nak untung duit tambahan melalui online?

Covid-19 telah membawa impak besar di masyarakat. Buat musim PKP ini, memang banyak orang terjejas kerana segala aktiviti perniagaan tidak dibenarkan.

Pelaksanaan PKP menyebabkan kebanyakan orang terpaksa berhenti bekerja dan mempengaruhi pendapatan mereka juga.

Selain itu, banyak orang kehilangan pekerjaan pada musim PKP ini, akibatnya kehilangan sumber pendapatan selama 3 bulan sejak pelaksanaan PKP.

Dengan kerjasama semua rakyat Malaysia, penyebaran covid-19 terkawal. Akhirnya kerajaan mengumumkan untuk Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihanhan bermula 10 Jun 2020. Perniagaan boleh dibuka semula dengan pematuhan kepada SOP. Kita dapat kembali kerja semula.

Namun, selama musim PKP dengan pendapatan kosong, kami masih perlu belanja pada barang keperluan harian, pinjaman bank dan sebagainya. Kami belanja lebih banyak daripada apa yang kami dapat. Orang mencari sambilan hanya untuk mendapatkan wang tambahan buat masa ini.

Tetapi tahukah anda, sebenarnya dapat menjana duit tambahan secara dalam talian (online), bukan menjual barang tetapi mengisi borang soal selidik saje?

Yang anda perlukan hanyalah telefon dan beberapa minit masa anda. Jangan risau, ini bukan scam ye.

Saya pernah intro beberapa laman web yang boleh anda daftarkan untuk mendapatkan duit tambahan. Tapi saya dapat permintaan bahawa cara-cara untuk melakukannya secara terperinci.

Jadi hari ini, saya akan menerangkan step by step bagaimana untuk daftarkan akaun dan isi borang soal selidik. Lepas submit, terus dapat duit!

Salah satu laman web yang akan saya jelaskan hari ini ialah Mobrog.

Mobrog adalah satu syarikat yang menjalankan penyelidikan pasaran. Mobrog menjalankan kajian selidik di Internet.

Pertama sekali, Daftar satu akaun di Mobrog. Tekan butang Sign up.

Untung Duit tambahan online - cari duit online

Lepas itu, isi maklumat dan tekan register. Ingat isikan emel yang awak betul-betul guna, kerana kalau ada survey, mobrog akan hantar emel suruh isi soal selidik tu.

Untung Duit tambahan online - cari duit online

Ahaa, itu saje. Sekarang, tunggu emel saje untuk dapat link-linkisi soal selidik.

Bagi contoh kepada kalian, akaun akan nampak macam ini dengan link soal selidik. Tengok yang USD 2.00, maksudnya kalau isi borang soal selidik itu akan dapat USD2 lepas convert agak2 RM10. Klau isi 10 soal selidik macam tu, dapatlah RM100! Memang baloi mengisi masa lapang dengan isi borang soal selidik. Siap dapat duit lagi. Yang jam tu ialah pengambilan masa untuk isi borang tu.

Untung Duit tambahan online - cari duit online

Kalau boleh untung duit tambahan, kenapa tak register dan cuba? Takde komitmen, tak ada yuran-yuran tersembunyi. Semua duit yang untung terus masuk ke akaun Paypal.

Buat akaun paypal tak payah bayar apa-apa pun. Hanya ingat register akaun paypal guna emel yang register Mobrog ye. Takut nanti susah juga nak dapat payment.

Itu saje tips-tips dari saya. Kalau rajin isi borang, maka dapat untung duit tambahan banyak lah.

Tunggu apa lagi? Register sekaranglah. Nak untung tak nak, bergantung kepada bro & sis. Sama-sama kami share Rezeki.

Link ada di sini ye. Tekan Register now.

Untung Duit tambahan online - cari duit online